Velankommet

Efter en god lang flyvetur ankom jeg til Tampa i torsdags kl 20.00 lokal tid. Det var kl 01.00 fredag nat, så det har givet anledning til lidt jetlag. Der går nok en dag eller to endnu før jeg er ovre det.

Jeg startede på kontoret fredag morgen, da jeg alligevel ikke havde noget bedre at give mig til. Masser af hyggelige og åbentsindede kolleger, og vi startede da også med at tage en tur i byen efterfølgende. Her er masser af potentiale skal jeg lige hilse at sige! Der bor også ~2,7 mio. mennesker i Tampa området.

Hvad boligforhold angår er jeg blevet indlogeret i Targits lejlighed i et typisk amerikansk gated community – sådan et med en port der skal åbnes før man kommer ind i boligområdet. Det meste af området er dog bygget op på den måde, så det er nu ikke fordi der er noget specielt i det herovre. Vi har både pool, fitness og flere forskellige ting her, men jeg har dog ikke fået det hele udforsket endnu. I stedet vil jeg præsentere lidt billeder af min lejlighed. Jeg bor her sammen med en anden dansker fra Targit, der er herovre et par måneder.

[nggallery id=12]

Det er en fed hybel med central aircondition, så man bemærker ikke den gloende temperatur udenfor – ellers ville det hurtigt gå hen og blive en ganske hed fornøjelse.