Backstage

Her er det tid til at fortælle lidt om hvem, hvad og hvorfor.

Jeg har lavet denne weblog som en lille hyggeting, så jeg kan få lov at fortælle lidt om hvad jeg oplever i min hverdag uden at skulle tale min hals i stykker, og så også noget om at jeg har en ufattelig dårlig hukommelse hvilket betyder det er en fordel at nedskrive mine bedrifter, da jeg sandsynligvis en dag bliver for senil til at vidregive dem til mine efterkommere. Så læn jer tilbage og nyd showet – det er ren underholdning !

Men hvem er det nu ham der Steen er?

Mit fulde navn25826_420165620991_599785991_5178999_3168077_n er Steen Kjøng Paulsen, 26 år gammel.
Jeg er uddannet Civilingeniør i Virksomhedsystemer fra Aalborg Universitet. Jeg arbejder som softwareudvikler hos TARGIT, og bor til dagligt i Aalborg med min kæreste Maria.

Interesser er der mange af men døgnet har jo som de fleste ved begrænset tid, men jeg gør hvad jeg kan for at stoppe det hele ind i hverdagen. Ud over min primære interesse inden for IT (alt fra webudvikling til hardware m.m.) spiller jeg musik, primært bas, springer i faldskærm og sejler rundt i min sejlbåd + sæsonens interesser.
Jeg tekniknørd ud over alle grænser og med en stor passion for Apple produkter. Fanboy bør du dog ikke kalde mig, da jeg også ser stor værdi i de andre muligheder – og ryster selv på hovedet af alle hatersne (både pro og kontra æbler).

Jeg er livsnyder af rang. Jeg elsker livet og de ting det bringer min vej. Jeg har erfaret at der ikke skal meget manipulation til før jeg kan få verden til at dreje sig nøjagtigt som jeg vil have det. Det sker selvfølgelig at jeg fejler, men så er det ikke værre end at prøve en gang til. Med tidligere begåede fejl i baghovedet er jeg klar til en ny omgang.

Nogle vil måske kalde mig excentrisk, men man kommer ikke frem i livet uden et markant ego og en kæmpe portion selvtillid. Ud over det er jeg rimelig hæmningsløs, og kan stort set finde på hvad som helst, hvor som helst og når som helst. Jeg undlader eksempler her, men folk der kender mig er som regel ikke i tvivl om hvad jeg mener.

Derudover er jeg ufattelig afhængig af appelsinjuice!

Det var lige lidt ord om mig som person, så er du velkommen til at danne dig et indtryk af mig på baggrund af det, men du kan også finde mig en dag og møde mig live – så må vi se om ovenstående holder 🙂