Min USA blog

Tiden render hurtigt denne sommer (som sædvanligt) og denne gang betyder det at mit virksomhedsophold aka. 9. semester er rykket utrolig tæt på. De oplyste vil vide at jeg skal til Tampa i Florida for at arbejde for Targit. Helt præcist fra midt august 2012 til midt januar 2013. Rent faktisk går jeg allerede igang lidt tidligere – i morgen, 1. august, starter jeg hos Targit’s hovedkontor i Hjørring så jeg lige kommer lidt ind i tingene inden de sender mig med fuld oppakning til USA på business class (ja, selvfølgelig gør de da det! det er da klart!) .. det håber jeg ihvertfald – tanken om mine lange ben spændt sammen i en flyver i 8+ timer på std. klasse er ikke videre tiltalende. De synes det er hårdt nok at sidde i en bil til Haderslev. Men mon det er normal kotyme for en praktikant? Jeg tvivler..

Min geografiske lokation de næste 6 måneder

Nåh, tilbage til emnet.
Hvordan hele forløbet kommer til at foregå er mig stadig uklart, men det skulle de første par uger gerne rette op på. Alt jeg ved er at jeg kommer hjem i januar og skal stå til ansvar ved en eksamen, så noget er jeg jo nødt til at udrette hvis jeg vil holde mit gennemsnit 🙂
Hvis I skulle være i tvivl, så er det et vanvittigt papirarbejde at få sig et J-1 visum til USA og jeg har da også arbejdet på det siden februar. Efter at have dokumenteret det meste af mit liv, familie og politiske overbevisninger lykkedes det mig at blive godkendt, så nu mangler jeg stort set bare at pakke kufferten og så ellers kaste mig ud i verden!

Der står en lejlighed til mig når jeg lander i sydlandsklimaet (med palmer) så der er endnu ikke meget at bekymre sig om. Dog er det ikke nogen hemmelighed at jeg vil forsøge at finde mig en billig bil. Mine efterretninger fortæller mig at kollektive transportmidler (som jeg også hader i Danmark) er ganske utilstrækkelige i Florida – og så lå benzinprisen sidst jeg tjekkede på 3,50 $ per. gallon = 5,30 kr./liter, hvilket jo er nærmest befriende ifht. vores skyhøje priser herhjemme. Jeg tager en dag af gangen og så ser vi hvad jeg finder på 🙂

Men hvad så med kontakt tænker du nu?
I sagens natur så lader jeg mit danske telefonnummer ligge på stand-by imens jeg er væk. Jeg fikser mig et amerikansk og uddeler det til hvem jeg finder værdig 😉 Ellers så forsøger jeg at holde min blog her opdateret med billeder, historier og andet godt. Derudover er facebook og email et par ganske gode kommunikationskanaler, og sidst men ikke mindst så har jeg også Skype. Tryk på Skype-knappen under “Connect” i højre menu og så er du kørende.

Det var alt i første omgang. Tune ind igen senere og følg med i hvad jeg går og laver 🙂