Luft under vingerne

De sidste par uger har i sandhed givet mig luft under vingerne.

Som tidligere nævnt skulle jeg en tur ud og hoppe i faldskærm for 14 dage siden, noget jeg var meget spændt på. Mest af alt for at finde ud af hvordan min krop ville reagere i øjeblikket hvor jeg skulle hoppe ud af flyveren – hvordan var det så?

Det var FUCKING fedt!!

Jeg husker en af lærerne fra Samsø Efterskole, da jeg gik der for maaaaaaange år siden, som underviste i faldskærmsudspring. Han sagde at når man har sprunget i faldskærm, så ved man hvorfor fuglene synger. Det må jeg give ham ret i! Det kunne godt gå hen og blive en hobby. Jeg vil selvfølgelig dele oplevelsen med jer, så her er både billeder og video fra min tur ud i det blå.

[nggallery id=15]

Jeg overlevede – og skal bestemt derop igen!!

Ud over at hoppe ud af flyvere tog jeg også lige en lille spontan køretur på knap 2100 km fra Tampa, Florida til Boston, Massachusettes. Hvad skyldes årsagen til det så? Jo, TARGITs CEO er netop flyttet fra Danmark til Boston for at åbne et kontor deroppe. Hvad er en af de vigtigste ting for en direktør? Det er da en stor smart Mercedes, men sådan en stod der ikke og ventede på ham i Boston – så kan man jo ikke være direktør. Derfor var det jo heldigt at der netop var sådan en smart Mercedes E550 her i Tampa som han kunne køre rundt i. Den skulle bare lige fragtes fra Tampa til Boston, så det var jo en oplagt praktikantopgave. Well, no complaints herfra 😉 Jeg fik lejlighed til at tage en tur op langs USA’s østkyst hvor jeg kom forbi bl.a. Savannah, Washington, New York og til slut Boston, i en fuldstændig vandvittig udstyret Mercedes med benzinen betalt.


Vis stort kort

Washington i særdeleshed var en fed oplevelse. For det første lærte jeg (efter at have bøvlet noget så kraftigt med at råbe forskellige stater til den stemmestyrede navigation) at Washington hverken ligger i Virginia eller Maryland, men åbenbart sin egen lille bitte mini stat ved navn District of Columbia, deraf navnet Washington D.C. – tak til wikipedia for den information. Her er et par billeder fra turen.

[nggallery id=16]

Følg med i mit liv i næste indlæg!